Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vi vet hur det känns


När livet lämnar in


Värken i bröstet
min ytliga andning
den gungande marken
under mina fötter

fallet ut i intet

Vanmakten
overkligheten
övergivenheten

som att upplösas i atomer

Vi som förlorat
någon vi älskar
vet hur det känns

när livet lämnar in






Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-30 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP