Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

galet vackert eller vackert galet.


så som varje natt, ligger jag vaken
bara för att jag inte vill somna
för att jag vill tänka på dig

utan sömn i dygn och månader
snart år
ska jag kanske fira?

jag vågar inte fråga
om du vill fira med mig
du kanske tror att jag är galen?




Fri vers av Kathleen
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-08-21 18:31



Bookmark and Share


  påsklilja
Förstår precis vad du menar, mycket bra.
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Kathleen