Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sammanfattning om poeternas verk kommer aldrig likna nån annan poet. Den kan efterlikna en poets verk för poesi är som en fingeravtryck, en Religion. Den kan bara kopieras, men inte återskapas för då måste den skrivna historian ändras på.


Poeternas poet

Vi ber Poeternas poet-
be en poet, om att stiga fram och skriva om hens tragedi samt verk.
den kvarlever kvar, inom poesins arv.
vi skriver trams.
vi skriver rim.
vissa förblir fall, som efterliknar hans arvegods.
Dem förblir harmonisk, lyrik med symfoni.
ekivalent till poeternas poesi.
Dem, ingalunda kommer, någonsin komma företräda poeternas poets, paradoxala, men kontroversiella, gåta.




Fri vers (Prosapoesi) av Artocrates VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-31 03:04



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Poesin kan vara lätt eller svår
huvudsaken är att den några når

2024-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Artocrates VIP