Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Underjordisk kontakt-@nnons*



Svart Trumpetsvamp söker
Vit-nunnehätta för gemen
-samt symbiotiskt utbyte.

Då vi inom "mykorrhiza"
rotsystemet blir så mycket
inre starkare tillsammans!

Vi som det förstår att uppnå


Svar till ULV (:uteliggande
levnadstörstande varelser)


Meddelandet emottages
endast emellan Ekarna
intill Trumslagarekärr.






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-02 18:53



Bookmark and Share


  flpfrd VIP
Jag vet inte om man får svära här, kanske bäst att låta bli, men hel**te vilken dikt. Underbar! "uteliggande levnadstörstande varelser" är genial. Tack för detta!
2024-04-05

  Bodingen VIP
Undrar om murklorna håller med...?
2024-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP