Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Japanskt talesätt:"



"Man skall ej försöka
bita sin egen navel"
























***Kanske behöver vi"Väst
-länningar" lite mer Ikigai
: Att vara medveten om
sin egen anledning av att
vilja finnas till?***










Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-09 10:26



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Att bita sig själv på armbågen går ju inte heller
2024-04-10

  Koloristen
Bli naveln.
2024-04-09

  Kungskobran VIP
Det är svårt att låta bli
Navelskåderi
Alla svar blir så bra
allt utanför är inget att ha

2024-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP