Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I trons-samfundighetens medlemskap




Jesus bor här inte längre
ej
heller Allah eller Buddha.

Men det gör Mammon
med sin kärnkraft. ..!

Trots att det inte är lönsamt
hur det nu än går ihop
rent Marknads-matematiskt?

Huvudsaken alla ändå
får
betala sitt pris för det!


Även till nästkommande
ofödda generationer!

För Helga endast det som
enbart materiellt värdefullt
är!

Det tycks även före detta
Kristus-kvinnan ha insett

Allt i Fri- liberalismens
heliga namn. Amen!









Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-04-10 14:49



Bookmark and Share


  karenina VIP
När jag läste första stycket tänkte jag genast på frasen alla klottrade förr "x was here". Tänk om det stod klottrat lite i all hast på en toalett i en kyrka eller var som helst "Jesus was here" :)
2024-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP