Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vår


I luften


Äntligen i luften är nu
våren
den från gammal snö har sopat
spåren

Efter minusgraderna
på låren
gympadojorna knyts på
hos denna dåren

Torkat på min kind har
längtanståren
ty när längtan var som störst

kom våren





Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-04-10 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP