Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtid

Jag vet vem jag är ämnad att vara med. Och där kommer jag landa tillslut. Tid är fantastisk, och ibland fruktansvärd.

Just nu är det du som behöver läka.
Tiden är inte rätt.

Om tiden kommer vara rätt någon gång under den här livstiden är frågan?

Känslolägen är förbrukade.

Försen ankomst. Hoppet om en framtid tillsammans sträcker sig bortom detta universum. Tiden räcker inte till.

Framtiden är en spännande tid, vi ses.




Övriga genrer av Malin Samuelsson VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-11 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP