Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amore

Komplicerat. Komplicerad.

Behöver tid.

Våga....
läka
lära
känna in
vänta

..Tills tid, situation och vibrationer är rätt.

Kärlek är inte för mig..

..tills dagen jag hittar det..




Fri vers (Fri form) av Malin Samuelsson VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-09 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Förstår av egen erfarenhet när det
är ett måste. Men att deppa hör inte livet till, det är ämnat för skratt och glädje och mycket mer än så därtill.
2023-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP