Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag andas

Jag vill leva ut orden i mina texter men är fängslad i kedjor.
När ska själen få frid, när jag kunna andas igen?
Ingen förstår syrebristen, ingen förstår vakumet och att tiden står stilla.

Ett liv på jorden är en kort tidsram i universum.

Andas....

I ett andetag, låtsas jag igenom en dag till. Mina masker finns i många upplagor.

Jag väljer en lycklig imorgon.




Fri vers av Malin Samuelsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-31 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP