Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

13

Jag lyssnade på låten idag. Den får mig fortfarande att gråta.
Jag försöker bearbeta och glömma. Men jag ville stanna.
Jag ville inte springa ifrån, jag ville inte lämna.

Men det blev så. Vi behövde det.

Just då.






Fri vers (Fri form) av Malin Samuelsson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-09 01:53



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
har rytm mystik jävla känsla. stor poesi
2022-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP