Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorade barn

Outtalat. Kan vissa människor prata.

Det ligger i luften, vindburet, utan ord.

Jag vet, du vet, men ingen annan förstår.

Vänd ut och in på dig och försök för guds skull att förklara dig.

Bli arg inombords när dom inte förstår.

Frustrerad i relationer i all evighet.

Men tyvärr måste jag säga, att det är många som inte förstår de förlorade barnens språk...




Fri vers (Fri form) av Malin Samuelsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-24 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP