Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Relations-kunskap?*



Jag visste ej att det kunde
Orsaka dig sådan smärta.

När jag trampade

dina känsliga tår.

Och att du för det
aldrig
mig skulle förlåta


Men även om jag mötte den
vackraste,sötaste Eva,så kan
det aldrig bli nån gemensam
samlevnad(att efteråt begråta?)

Om ej förlåtelse emellan oss
finnes att givas och emottas

Utan att vidare behöva kivas.
Där gränser åter måste rivas?

Så förlåter jag väl dig och
mig själv,om det nu är okej?












Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-13 15:27



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Du är fenomenal på att rada livsfrågor, och de är så invävda att man ibland inte vet var man befinner sig i texten. Finns det någon mer som skriver så här? Intressant och fint.
2024-04-15

  Kungskobran VIP
Je ne regrette nien som Edith Piaff sjöng en gång
2024-04-13

  Koloristen
Hela mänskligheten, inklusive och framför allt de förmätna typer som uppträder som lärare i "Relations-kunskap" skall inte ha annat än underkänt. Det är ju där problemet ligger med oss människor, är det inte? Vi är usla på relationer och att hålla sams, skall alltid hävda oss.
2024-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP