Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


greece


Blåaste blå


Vattnet är klart
salt likaså
himmelen ger oss
sitt blåaste blå

Luften är het
gott ta ett dopp
bröstsim är svårt
mina ben flyter opp

Njuter för fullt
flyter på rygg
känner en vind
fri ifrån mygg

Vattnet är svalt
svalkar min kropp
bär mig emot
att jag måste opp

Sitter i sand
värms utav sol
nu har jag glömt

snön från ifjol







Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-13 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP