Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(och Putins-Grobian-styre håller med?)


*Afrikansk varelse-visdom*




Babian-rätten:
Andras stulna
bananer det
Bästa är!









Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-14 14:42



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag är en liten Babian
äter och tuggar som fan
på en gul banan
som jag har snott
kvickt och fort
långfingrad som jag är
snor bananer och bär
ni har inte en chans
jag försvann någonannanstans
2024-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP