Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vindade med öronen på stationen i Nynäshamn


Vilket smäller högst?



- Min flickvän skulle INTE uppskatta det där, i alla fall.

- Vaddå din flickvän, du har väl för faan ingen flickvän, du har ju inte ens en pojkvän, för faan!

- Det har jag VERKLIGEN! Du har faktiskt FEL!




Prosa av laprincipessa
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-16 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

laprincipessa
laprincipessa