Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilltid

Nu ser jag: detta är den tid då ljuset mörknar, krymper o kryper undan
grenarna stillnar
ljud blir tydliga, men dova
marken mjuk
och luften






Fri vers av laprincipessa
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-29 19:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så innerlig, så fokuserad på nuets frusna extas
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

laprincipessa
laprincipessa