Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglavakt

Hade jag inte glömt dina texter
kunde jag inte skriva alls
Hade vägen varit redan välkänd
hade jag gått vilse
glömt mitt ärende
sagt fel saker

Där din hand var
(kanske strax ovanför mitt huvud?)
är märkligt luftigt nu
finns ingenting där
fast jag gräver med fingrarna i det genomskinligt tunna
Finns du någon annanstans, där jag inte ser, inte vet om?
Eller,
försvann du bara?








Fri vers av laprincipessa
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-22 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

laprincipessa
laprincipessa