Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tingen KAN vara emot dig!


saker man kan få se



Det finns saker man kan få se
tex i badrummet.
Skruvar locket av en burk
o krämen RESER sig
vilda toppar, där är oro idag.

I vardagsrummet ligger nya mattan
den röda, älskade
och GLÖDER
jag börjar se ett mönster
o tar hövligt, eller fegt
en omväg
o försöker se artigt oberörd ut.

På bokhyllan en hammare
Vad? Vem har?
hur kom den hit/dit?
baklänges segnälkab
ut i köket

visst luktar det gas?
trampar på nubb, en gång
o vrålar, o en gång till
"NÅGON tycks ha SYNPUNKTER, här,
kom igen då"
tänker jag, modigt
nycklar, busskort, mobil
hej då boet





Fri vers av laprincipessa
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-17 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

laprincipessa
laprincipessa