Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( med gjorda gärningar inlindat i kommande lidande tidskapsel?)


*Svin-hugg går igen. ..*



Snart finns det
ej kvar några
Brottslingar i
landet Ryssland

För de har alla
avlidit i strider

Endast dissi
-denter som

Hånat Foster
-landets heliga
krigsoperation

Och mördarna:
maktens Oligark
brottslingar de blir
bevittnande kvar

Samt Diktatorn"him-
self" gömd bakom
Kremls skyddande
murar.


Där Gorbatjov kom
att avskaffa Sovjet
-strukturen

Och där nuvarande
Diktator kom att för
-söka återinföra den

Med resultat att hans
handlande kommer att
avskaffa själva Imperiet

Och Kina belåtet ser på
för att i framtid kunna
återfå de landområden
som blev förlorade i då
-tidens historiska strider

De har redan ändrat ryska
ortsnamn till de kinesiskt
ursprungliga,och bidar sin
tid i tålmodig väntan?



Inom 5 år kan Albanien
som blivit medlem av EU?

Ha gått om Ryssland i BNP
/per innevånare?



Allt avgörs ej,man mot man
i gränskrigets-strider

Det skall Putin och makten
samt det stackars Ryska
folket bli varse. Vart än
tiden den nu fort-lider?








***
(Och Bank-sfären i Världen
vägrar mer o mer att utföra
Transaktioner med Ryssland
Varvid stora exportinkomster
blir liggande på hög,utan att
nå Imperiet. I väntan på vad?)
***







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-18 17:45



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Tyvärr är Ryssland större och starkare än vi vill tro. Och det handlas fortfarande livligt med Ryssland.
2024-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP