Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missuppfattning 2/2



Selfis
är inte symtom på narcissism.
Subjektet vill inte bli sedd
när den tar bilden.
Skäms.
Narcissisten skäms inte.
Narcissisten är tokarg.
Selfismänniskan
så otrygg med sig själv
vill bara ta redan på
hur många likes den får.
Annars snygga till bilden.
T ex med "Topp 5 AI Selfie Generatorer".
Så gör inte en narcissist.
Den tror sig redan vara bäst.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-04-20 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP