Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kall natt

idag ska
kylan dra
åt helvete
det lär man
sig som
tevetittare
och jag undrar
vad det ska bli
av mig som
längtar efter
tjejerna jag
en gång i tiden
hopplöst älskat




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-28 03:24



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
jag tror att vi alla någon gång i livet är förlorare av dom vi hopplöst älskat. fast kanske inte i samma form som du.
kanske hör det till, som årstider, död och födslar
nu kommer värmen, det blir bra!
2024-04-28
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP