Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dikter födda ur smärta

1.

vi möttes
och ingen var längre
densamme

jag sa att du fick göra med mig vad du ville
och du frågade vad jag menade
och jag sade att det visste jag inte
men att jag menade det

och så lämnade du mig
fast det gjorde du aldrig

och inte jag

någon

sin

dig




Fri vers (Fri form) av rebecca d VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-06 15:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2024-05-07
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP