Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ja, vilket är det? går det att skilja åt?


väntan efter dig, väntan efter Gud



Och när du inte kom
Väntade jag

Den outhärdliga väntan

Mycket fruktbar
Och nödvändig

Väntan

Efter

Gud




Fri vers (Fri form) av rebecca d VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-08 11:12



Bookmark and Share


  Koloristen
Bara den som är ett Guds barn väntar på Gud. Världens barn hatar Honom.
2024-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Gud är alltid nära dem som åkallar Honom uppriktigt.
2024-05-08
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP