Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista ord...

Ett sista ord
Är det ordet
Som aldrig
Blir sagt
Och som aldrig
Någonsin
Kommer att sägas
Förns det är
För sent




Övriga genrer av Rock'nRollga
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-08-22 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rock'nRollga
Rock'nRollga