Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förvandlad

snart evig ungdom
snart evig skönhet
blundar och minns
1994 då jag
i en halvtimma'
förvandlad till ängel
skrumpnade ihop
till mig själv
för att gud
inte ville
ge mig allt på en gång




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-12 02:07



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Håller med. Inte minst är profilbilden väldigt fin :-)
2024-05-12

  Skatflickan VIP
mästerligt!
och din profilbild, väldigt fin!
2024-05-12
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP