Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förtroende för en knäppis

en väg att gå
är förståndet
i en blyg knäppis
huvud

jag är den knäppisen
som denna dikten
ska försöka
berätta om

jag är expert på
att fimpa vackra puddingar
som påstår sig
älska mig

hur upprätta
förtroendet för
sig själv nu

hur man än försöker
går det inte




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-17 20:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
äru full>?
heller typ hög?

ska vi blanda konst med deg nu?
2024-05-17
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP