Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mental fångenskao

Mer än två år av svår omställning,
begränsat privatliv, mental fångenskap.
Det är säkert på utsidan, men det är storm på insidan,
Irritationens klor sliter, du klättrar på väggarna.

Sönderslagna drömmar i ett vakuum av tomhet,
Masken på ytan döljer djupet av förtvivlan.
Ångesten växer, behovet av frihet skriker,
I mörkret letar du efter ljus, en gnista av glädje.

Sommaren med sin värmande omfamning,
hud, absorberar solens gyllene strålar.
I värmen finner ni skydd, andrum,
och för ett ögonblick blir världen ljusare




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-19 03:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover