Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i natt jag drömde

I natt jag drömde
Någonting, jag gärna gör igen.
Jag drömde om
Att allt var film,
Och ingenting hade hänt.
Jag började från scratch igen
Och allt fick vara helt nytt.
Jag drömde jag var superman
och alltid tog bra beslut.

I natt där var,
Ett blixtnedslag
Och allting vändes omkull.
Jag drömde att
jag satt och skrev
Att sagan fick ett gott slut




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-16 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover