Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Anemon på en äng av asfalt.

Mörkt bruna, på gränsen till svarta.
Glansiga, oftast.
Tårglansiga.
Vackra i det sorgsna.
Längtande i väntan.
Tiden läker alla sår.
En utopi.
Disharmoni
En Anemon parkerad på en äng av asfalt.
Det vackraste i det mörka.
Det starkaste i det svåra.
En källa för beundran.
Mörkt bruna, på gränsen till svarta.
Men fulla av kärlek.







Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-02-11 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover