Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart leder den. Vägen jag valt

Vart leder den. Vägen jag valt.
Finns inga skyltar som talar om.
Inga lyktor som leder.
Går i blindo. Utan kompass.
Ett steg fel, ödesdigert.
Ett steg rätt betyder inget.
Låter inte känslor styra. Låter inte röster leda.
Lever inte. Passerar bara revy.
Som fiskar i akvarium.
Till allmän beskådan,
en clown med tårar.
Ett liv utan innehåll.
fastnar i den tanken.
Låter det bero. saknar makten
Att styra. Att välja.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-02-22 12:19



Bookmark and Share


  Foohexa
Linjärt, enkelt och framåt mot slutet
Även om man backar men uppåt, neråt höger och vänster om man växer på kuppen. Vill jag tro iaf
2023-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover