Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
recap


Kapitalism som dödar

Med framtidsvisioner om miljoner.
Letandes efter reaktioner.
Fullkomlig makt och dyra optioner.
Bakom knappar av plast.
Knappande i hast.
Telefoner som ringer
Folk springer.
En sluten krets
Som lever av hets.
Snortar kola som belöning.
Frihet en försköning
Av livet som drabbar.
Iscensätter tabbar.
Som skördar offer.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 57 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-12 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover