Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet av min elev Anastasiia


En ukrainsk flyktings reflektion över ett år i Sverige

låter som en dröm "nästan ett år i Sverige".
Kroppens darrande vid denna tanke dämpar sinnet.
Känslorna är förvirrade och otydliga.
Du är som en hyacintlök, växer på fältet "Ukraina", allt var bra, och sedan plöjdes fältet och du blev utan land.
Sverige är som en kruka med jord, ny jord, en varm och skön fönsterbräda.
Alla förutsättningar ... men inte fältet




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-13 13:34



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
en smärtsam artikel Vem är Putins "Moder Ryssland". Kremls framgångsrika kvinna som deporterar ukrainska barn.
https://stirileprotv.ro/stiri/international/cine-este-zmama-rusie-a-lui-putin-femeia-de-succes-a-kremlinului-care-deporteaza-copiii-ucraineni.html
2023-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover