Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dramatiskt


Längtan

Längtan
Efter varma lena fingrar strykandes mitt hår
Där rysningarna går genom nacken
Rakt ner i ryggraden
Touchandes hjärtat
Med sina elektriska förrädiska blixtrande känslor.
Små ilningar ner genom benen
om och om igen.
Vikande knän
Total underkastelse till det ouppnåbara.
Underbara
Ljuvliga.
Längtan




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-18 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover