Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


blomst


Vardagsro


Tog en tur
till stadens park
ryggsäck fylld

möttes utav träd
och blomst
fågelkvitt

Satte mig
på mossig häll
fikastopp

Ostmacka
och kaffetår
smakte gott

Kråka kom
på kort besök
flög igen

Trädens blad
i långsam dans
lugnande

Slutna ögon
blommors doft

vardagsro




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-21 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP