Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Ibland har någon otur. .."




Hon kom ur
sitt skal och
blev stucken
av hundra bin.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-23 06:54



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Det kan inte handla om en klimataktivist. Här i trädgården arbetas det för mångfald och vi lever i harmoni med alla bin. Vi håller fram och de tar vid där.
2024-05-23

  Kungskobran VIP
När hon visade sitt rätta jag
blev det allt annat än välbehag

2024-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP