Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Fruktbarhetens insikt*




Mellan ingången
och utgången

Finns en snår-
skog att betrakta

Du är vandrande
där titt som tätt

Ibland undrande

Varthän du skall
gå o vad som ska
uppnås?

Kanske inte alltid du
som det bestämmer?

När du till sist lärt
dig att ta emot de
toner livet avger

Som även klingar
vibrerande
inuti din egen själ.






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-25 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP