Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~•Anatomisk cyber-begrundan°~



-Beläggnings-skador
på nervsystemet

-Det notoriskt motoriska
eller
det sensibelt sensoriska?

-Kanske både ock?

Likt en flygare från I:a världs
-kriget som störtat vid fronten

Överlevde,blev upplockad
och satt i rullstol med olik
-artade kramp-tillstånd


Som min bror men i en
snik-porche 924 turbo
som kraschade ner i en
ravin intill Norge-gränsen


Invalidiserad i 12-år
Innan han avled,men
dock hann chatta med
Christopher Reeve alias
Stålmannen dock ytterst
långsamt där även han
låg förlamad men från
bringan och nedåt

Då de båda i cyberrymden
dryftade ryggmärgs-skador
Samt svensk o internationell
forskning inom det området



Och Michel Cain som
avslöjat att de båda kysst
i en filmscen innan den
tragiska ridolyckan inträff
-ade

Medans reservdelar från
en krockskadad bil rullar
vidare i andra fordon

Och en Hollywood skåde
-spelare än far flyende med
superkrafter i filmens värld.
Må vara lite kryptonit-skadad?


Där en äldre styrmans bror
i drömmen färdas i en båt,
äntrar Malö i Gökottan med
ett glatt pensionärs-gäng
ombord.

Och all världens slickade fri
-märken,påsatta vilsna hembiträden
och den unga soldatens kall-
svettiga rädsla.



Mänskliga bravader och miss-
lyckanden sen urminnes tider


Med all den mänskliga för
-mågan sinande,förtvinande
bort i den stora glömskan

Och sedan intet mer när döden
suddar ut och evigheten far
vidare. ..

Men älskade Nirvana
-hör du mig?

Äntligen blir vi nog tillsammans
någon gång-igen?


















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-26 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP