Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(med ovilja att vilja bli "avslöjad" mot sin egen vilja?)


*Reserv-dels problem-lösning*




Tappad tupé ligger
dold nere i diket bland
frodiga brännässlor


Sur gubbe trampar
vidare med pedaler
o kepsen djupt ner
-dragen i det blåsiga
vädret.

Undrar hur det ska

på kommunalmötet

Med en Ordförande
skalligt
lysande uti sin flint


Kanske frugan hinner
dit i tid med en reserv?

Tänk att ödet alltid ska
ställa till med en sådan
himla massa besvär,som
om det ej fanns nog med
bekymmer,i denna hårt
oresonliga världen?






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-30 08:39



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Åh, vad roligt det är att läsa din fria vers som skulle kunna gå under dagens komedier och lyssna på de här damernas debatt, skrattar en blondin som bara vara i väntar på regn!

https://www.expressen.se/debatt/vara-varderingar-ska-inte-vara-valfria-for-invandrare/

2024-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP