Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Med en utsugande livs-stil*



Och den åtta-armade
Bläckfisken började
suga ut sig själv till
sist

När inget annat fanns
att tillgå i sin närhet


Och dog följaktligen
i
sitt eget träck-bläck


När även den lilla
humlan med sin
nötta sug-snabel
avled.

Men somnade in,så
sött på en apelkvist

fylld av otaliga vit-
rosa doftande blom
-knoppar. ..





Prosa av Sefarge VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-30 09:52



Bookmark and Share


  Lena Staaf VIP
Fint skrivet om hur djur (och människor?) kan förgöra sig själva vid vissa livsbetingelser.
2024-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP