Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arkiv Norrland

De finns en plats där man aldrig saknar
De finns en värld där man aldrig vaknar
Vaknar ur en fantastisk sömn
Där allt man älskar delar på en dröm
I en känsla som växer när man ler
Där alla bästa vänner blir fler och fler
De är vi och dom och alla andra
Som sitter här nere och pratar med varandra

Livet vid ljusen där uppe i norr
Gläds av en spelning av äkta form
Gitarrer och sång och allt är på topp
Alla sjunger med när vi lyssnar på brittisk pop

Vänder man sig till musiken vid sorg
Inget tvivel när de lever på vårt torg
Alla människor ältar och saknar
Men vem är de som smyger och vakar
Ute på natten när månen är i skyn
Jag vet inte vem de är men han lever i byn
Snart så växer den där känslan fram
När mannen med gitarren är nere vid vår hamn




Övriga genrer av Mike
Läst 543 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2004-11-07 14:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Suverän härlig text!
jag blir så glad av att läsa dina texter så jag fortsätter med det=)
KramZ*
2013-10-17

  Proton
Dikten förmedlar verkligen en härlig känsla. Jag må vara en inflyttad norrlänning men jag känner större samhörighet med Norrland än mitt ursprungshem.

Dikten förmedlar den Norrländska mentaliteten som jag kommit att älska...
2006-12-08

    Jolli
jag gillar också texten!
2004-11-09

  Pojken i Svart
En vacker och stark beskrivning av vänskap... Den här texten gillar jag skarpt!
2004-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike