Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle inte förstå mig själv

På fjärrkontrollen
finns en knapp jag aldrig sett
men lämnar i fred

tänk om jag byter kanal
och blir dubbad till tyska




Fri vers av Martin VIP
Läst 606 gånger
Publicerad 2006-08-22 22:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja du...fundersamt vackert.
2006-10-03

  Hans w-art Westlund VIP
din text påminner mi om när jag en gång ändrade språk i en mobil till arabiska. tyckte det skulle vara kul att se hur det såg ut, men kunde inte byta tillbaka. förstod inte språket.
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Martin
Martin VIP