Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opposite

Jag lovar
jag ska sparka
jag ska springa
så fort jag kan

Jag ska skrika högt
för osynliga band
för snaror som dras åt

För tankar för
mörka för att tänkas

För dig
för mig

ska jag springa så
fort jag kan

allt för att vi aldrig
ska bli trygga i varann





Fri vers av mariann
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-08-22 22:45



Bookmark and Share


  Матрёшa
Jag älskar den här texten för att den går så in i mig, för att jag känner igen mig i varenda ord..
\"Jag ska skrika högt
för osynliga band
för snaror som dras åt\"- denna kvävande känslan...
*bokmärkes*
2008-01-11

  Daniel_78 VIP
bra flyt och tempo känns det som
passar bra till innehållet - lite som att springa ja.
rimmen går och jag tror du läser upp denna va?
2006-08-27

  Ezo
jag gillar flytet och stressen i texten :)
Bra!
2006-08-26

  Ezo
jag gillar flytet och stressen i texten :)
Bra!
2006-08-26

    Oprofessionell
Vet inte riktigt vad jag ska säga om den här texten, förutom att du verkligen kan skriva och du är jäkligt bra på det !
2006-08-24

  Dilsewat
fartfyllt, stressigt,
men du vet var lugnet finns :)
2006-08-23

  Propella
Oj. Underbar. Man kan tolka den här texten på helt olika sätt, det är en del av dragningskraften.
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann