Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min rätt

 

 

 

 

Jag har rätt till mina egna känslor

 

rätt till att välja hur jag vill leva mitt eget liv

 

Jag har rätt till MINA tankar

 

rätt att känna som jag vill

 

kom inte och inkräkta på min tankevärld

 

den är min alldeles egna

 

som jag äger helt själv

 

så låt bli att förstöra min utveckling

 

min kamp

 

låt mig bara vara så jag får lugn och ro 

 

 




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-08-23 03:38



Bookmark and Share


  Bissen
Levande text och så sann!
2006-08-27

  Emanuel H
så sant. Ingen kan ta ens tankar ifrån en
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan