Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu



Njut av det
som händer nu.
Grubbla
kan du göra
imorgon,
när du vet
vad det är
som har hänt.




Fri vers av Anna H
Läst 334 gånger
Publicerad 2004-11-07 19:40



Bookmark and Share


  Deni
Men så sant. Jag försöker och försöker leva efter dessa premisser, men det är så oerhört svårt!

2004-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H