Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Känner ni igen er i den här känslan?\"


Ensam...

Nu är det svårt att andas.
Timmen är sen.
Natten har kommit,
och jag är nu ensam här.
John blund har gjort sitt besök
hos de andra.
Men han glömde nog mig.
Klumpen växer sig stor i halsen.
Den svider och gör ont.
Ögonen fuktas så mycket.
Tårarna börjar rinna.
Jag är ensam här.
I ljuset från en röd låga.
Saltsmaken inuti min mun.
Det kommer bara mer och mer.
Jag vill skrika ut min smärta.
Men jag får inte ut ett ord.
Luften räcker inte till.
Ensam är jag här.
Vart är du denna natt?
Ensam, ensam, ensam.
Det är precis vad jag är!




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 384 gånger
Publicerad 2004-11-07 20:12



Bookmark and Share


    tinky-winky
Jag blev rörd av dom här raderna!! Jag känner igen mig
2004-11-08

  Jenny*
Känslan uppslukar nog oss alla ibland. Du har målat upp den på ett bra sätt.
2004-11-08

  amaandha
jag känner igen mej. Braa !
2004-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander