Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett sätt att förklara varför..


Slöjor som döljer mig..

Jag tar på mig den blåa tröjan.

bär den där hemska slöjan..

Går där i mina hemska kläder, som gömmer mig..

Går där och hoppas på att äntligen få se dig

Jag tar på mig den där röda tröjan.

bär den där hemska slöjan..

går där uppklädd och tänker på dig..

bara hoppas på att du ska se mig..

Jag tar på mig den svarta tröjan.

bär den där hemska slöjan..

mitt hjärta sjunker när din blick ser ner.

När jag inser att du mig aldrig ser..

Jag tar på mig den fula tröjan..

släpper den där hemska slöjan..




Fri vers av Sbva91
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-08-23 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91