Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vore det kanske bäst att släppa ut det där mordiska Vildjuret som bor i ens bröst...


Djur

Var rädd för mig

Jag tänker
sjuka tankar
om krossade ben
och dekapitering

Onda tankar
Om Straff
och Död

Var rädd för mig

Det brinner i mig
och fräter
som syra

Var rädd för mig

Varje dag
ger mitt hårda hjärta mig
Färre och Färre
anledningar
att låta bli

Var rädd för mig

Den som bor
i mitt bakhuvud
skulle skratta
när hans ryggrad
knäcktes

Så var rädd för mig

Var Rädd...





Fri vers av AtomHeartMother
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-08-23 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother