Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tjae...Kanske Hat inte är en sådan oädel känsla ändå...?


Bårtäcke

Jag märkte inte
när du dödade mig

Kanske för att
gift är den feges
utväg

Jag borde ha förstått
när du gav mig
ditt broderade
bårtäcke

Du lovade
att det skulle
hålla mig
varm

Sedan nynnade du
en vacker vaggvisa

Jag trodde
du nynnade
för mig

Jag levde som lik
i två månader

Nu är jag död




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 494 gånger
Publicerad 2006-08-23 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother