Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabbhaiku

Av en annan dag
Får natten inte fäste
Den är inte nu




Bunden vers (Haiku) av Roger VIP
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-08-23 21:32



Bookmark and Share


  Propella
Hjärngympa på morgonkvisten är aldrig fel. Gillar flytet.
2006-08-24

  Daniel_78 VIP
jag förstår den inte,
får man skriva så.

kanske är det för versalerna
vet inte ritigt

läser den lite som att du inte kan somna
för du saknar något
2006-08-23

  Eline.P
Klurigt och bra! Här får man tänka till lite!
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP